Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

RIANTE HALF VRIJSTAANDE VILLA MET 6 SLAAPKAMERS, EEN INPANDIGE GARAGE, EEN ZIJTUIN EN EEN EXTRA BREDE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN MET TUINPOORT NAAR ACHTEROM, GELEGEN OP EEN KAVEL VAN MAAR LIEFST 347 M2 EIGEN GROND.


OP EEN IDEALE LOCATIE, MET EIGEN OPRIT EN EEN PARKEERPLAATS OP EIGEN GROND. ALLE BENODIGDE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (NS-STATION) EN HET CENTRUM VAN BARENDRECHT BEVINDEN ZICH OP LOOPAFSTAND.


EEN HUIS MET EEN OVERVLOED AAN RUIMTE, ZEER GESCHIKT VOOR EEN GROOT GEZIN OF VOOR MENSEN DIE VAN RUIMTE HOUDEN.


Indeling begane grond:

Entree, ruime hal met meterkast, garderobe, kelderkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje en vaste trap naar de 1e verdieping. Voorts een ruime en lichte woonkamer voorzien van grote raampartijen, met aan de voorzijde een zitgedeelte, aan de achterzijde het eetgedeelte met schuifpui, moderne half open keuken en loopdeur naar de inpandige garage met loopdeur naar de achtertuin. De garage beschikt over een garagedeur, is verwarmd en voorzien van elektra. De riante achtertuin (ca. 12m x 15m) is voorzien van diverse terrassen en zitjes met volwassen beplantingen. Achterin de tuin de tuinpoort naar een speelpleintje en de openbare weg.

1e Verdieping:

Ruime overloop met vide, separate toiletruimte en vaste trap naar 2e verdieping, voorts 4 grote slaapkamers waarvan 1 met inpandig balkon en een mooie retro badkamer met ligbad en douchegordijn, dubbele vaste wastafel, schuifraam en radiator.

2e Verdieping:

Overloop met opstelplaats Cv-ketel Vaillant HR combi, grote bergkamer, grote 5e slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, en 6e slaapkamer.

De woning is gedeeltelijk geïsoleerd, beschikt grotendeels over hoogwaardige aluminium kozijnen met schuiframen en dubbele beglazing, waar nodig over zonwering en verkeert in een goede staat van onderhoud.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Binnenlandse Baan 62
BARENDRECHT
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk
Perceeloppervlakte:347 m²
Perceelbreedte:15 m
Perceeldiepte:12 m
Totale woonoppervlakte:175 m²
Bouwjaar:1962
Inhoud:550 m³
Overige inpandige ruimte:18 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:8 m²

Indeling

Kamers:8
Slaapkamers:6 ( m²)
Tuin:180 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1
Garage Types:Aangebouwd steen

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Kabel:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht, Barendrecht
Oppervlakte:304 m², 43 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht