Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

HEERLIJK LICHTE EN RUIME VRIJSTAANDE VILLA MET INPANDIGE GARAGE EN 3 SLAAPKAMERS OP DE 1e VERDIEPING (TEVENS RUIMTE VOOR EXTRA SLAAPKAMER(S) OP DE 2E VERDIEPING), GELEGEN OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE AAN DE BUITENRAND VAN HET KLEINSCHALIGE VILLAWIJKJE ELISABETH CATSVLIET, OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 558 M2 EIGEN GROND.

DE FRAAIE ARCHITECTUUR BEPERKT ZICH NIET TOT DE BUITENZIJDE, OOK BINNEN ZIJN DE RUIMTES NIET ALLEEN AANTREKKELIJK EN TEGELIJKERTIJD FUNCTIONEEL INGEDEELD, MAAR HEEFT OOK DE VORMGEVING VERRASSENDE ELEMENTEN.

DE GROTE GARAGE IS DESGEWENST OOK BIJ DE WONING TE BETREKKEN ALS WOONKEUKEN OF ALS SLAAPKAMER MET BADKAMER OP DE BEGANE GROND. OP DE EIGEN OPRIT IS PARKEERGELEGENHEID VOOR 2 AUTO'S EN DIRECT IN DE BUURT IS EEN PARKEERPLAATS.

DE TUIN RONDOM IS SCHITTEREND AANGELEGD, DE ACHTERTUIN MET MOOIE BORDERS EN DIVERSE ZITJES IS GELEGEN OP HET ZUIDEN EN GRENZEND AAN EEN MOOIE SINGEL. AAN WEERSZIJDEN VAN HET HUIS IS EEN HEK MET AFSLUITBARE POORT GEPLAATST, WAARDOOR DE PRIVACY VAN DE ZIJ-EN ACHTERTUIN GEWAARBORGD IS.

OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE, ALLE BENODIGDE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, BIBLIOTHEEK, THEATER, OPENBAAR VERVOER (BUSLIJNEN & NS-STATION), PARK BUITENOORD EN NATUUR- EN RECREATIEGEBIEDEN BEVINDEN ZICH OP KORTE AFSTAND.

Indeling :
Begane grond:

Entree, ruime ontvangsthal met garderobe, deur naar inpandige garage, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, dubbele hardglazen deuren naar de woonkamer en vaste trap naar 1e verdieping. Fijne ruime woonkamer met mooie grote raampartijen, lichte tegelvloeren voorzien van vloerverwarming, aan de voorzijde een moderne half open keuken met kunststof werkbladen, voorzien van alle benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur en loopdeur naar de zijtuin. Aangrenzend aan de voorzijde een praktische bijkeuken met toegang tot de hal. Centraal in de woonkamer het eetgedeelte en aan de achterzijde het ruime zitgedeelte met stijlvolle open haardpartij (aardgas) en een schuifpui naar de achtertuin.
De begane grond is voorzien van design radiatoren.

1e Verdieping:

Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, separate toiletruimte en 2e badkamer met douche en vaste wastafel en aansluiting voor wasmachine en droger. Voorts 3 ruime lichte slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met een grote inloopkledingruimte, met balkon en met riante badkamer ensuite voorzien van vloerverwarming, ligbad,
bidet, douchecabine, wastafel en designradiator.

2e verdieping:

De zolder heeft een raam en een Velux dakraam, aansluiting voor wasmachine/droger en opstelplaats Cv-ketel.
Er is voldoende ruimte voor extra slaapkamer(s).


In de inpandige garage met een uitstortgootsteen en loopdeur naar de achtertuin bevindt zich ook de unit van de vloerverwarming.

De woning is uitstekend onderhouden, goed geïsoleerd en waar nodig voorzien van airco, horren en zonwering. Opvallend is ook de zeer uitgebreide elektrische installatie. Op de eigen oprit kunnen 2 auto's worden geparkeerd. Alle voorzieningen bevinden zich op korte afstand.

De achtertuin (ca. 20m x 10m) is echt een plaatje, fraai aangelegd met gevarieerde beplantingen, diverse terrassen en zitjes en een vlonder aan de singel.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Elisabeth Catsvliet 8
BARENDRECHT
Vraagprijs:Verkocht
Type:Villa
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Aan rustige weg, Aan water, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:558 m²
Perceelbreedte:2000 m
Perceeldiepte:1200 m
Totale woonoppervlakte:180 m²
Bouwjaar:1987
Inhoud:715 m³
Overige inpandige ruimte:25 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:6 m²

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4 ( m²)
Tuin:240 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1
Garage Types:Inpandig

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Dak:Zadeldak
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie
Alarm:Ja
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht
Oppervlakte:558 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht