Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Karakteristieke jaren dertig woning, helft van dubbel, met mooie authentieke details, wat een plaatje van een woning is dit! Met een diepe oprit naar de garage, een duiventil, een volière en een broeikas, gelegen op de grens van Barendrecht en Rotterdam, op een perceel van maar liefst 678 m2 eigen grond.

Deze woning is onder architectuur gebouwd in 1934, met gebruikmaking van uitsluitend hoogwaardige materialen. De klassieke gevels zijn opgetrokken in spouwmuren met mooie oranjekleurige handvorm baksteen en terug liggend voegwerk. Het sierlijke dak betreft een mansarde kap met dakkapel in trappenhuis. In de woning zijn prachtige glas-in-lood raampartijen bewaard gebleven.

Wat een ruimte in en om deze woning. De achtertuin is maar liefst ruim 9 meter breed en ca. 60 meter diep! Indien gewenst kunt u deze woning aan de achterzijde uitbouwen, de tuin is diep genoeg. In de garage, maar ook voor de woning en op de oprit naast de woning kunnen meerdere voertuigen op eigen grond worden geparkeerd.

Indeling begane grond:

Entree, tochtportaal met paraplubak, tussendeur met glas-in-lood raam en toegang tot de ruime ontvangsthal. En wat een ontvangst, met prachtige glas-in-lood raampartij boven de trapopgang naar de verdieping en garderobekast. Vanuit de hal een deur naar de toiletruimte met toilet en fontein, een deur naar de kurkdroge kelder (ca. 6 m2 met 170cm stahoogte) en 2 deuren naar de woonkamer (waarschijnlijk oorspronkelijk een voor- en een achterkamer). De woonkamer is maar liefst 9,35 m diep en beschikt aan de voorzijde en aan de achterzijde over grote raampartijen. Aan de voorzijde een ruim zitgedeelte, centraal een sfeervolle haardpartij met houtkachel, aan de achterzijde het eetgedeelte met aangrenzend een half open keuken met mooie wat gedateerde hoekkeuken met inbouwapparatuur.

Vanuit de keuken een loopdeur naar de mooie groene achtertuin met garage, niet meer in gebruik zijnde duiventil, hobbykas en volière. De tuin beschikt over mooie hoge hagen, plantenbakken, speelgazon en diverse zitjes. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen, er ruimte genoeg voor van alles en nog wat. Terug naar binnen, we gaan boven kijken.

1e verdieping:

Overloop met glas in lood raampartij, vanaf de overloop toegang tot alle ruimtes. Er zijn op deze verdieping 3 slaapkamers, 2 ruime slaapkamers en een kleine slaapkamer. Er is een separate toiletruimte en een badkamer met ligbad, douchecabine, vaste wastafel en een loopdeur naar het dakterras. Centraal een wasruimte met aansluitingen wasmachine/droger en een trap naar de 2e verdieping.

2e Verdieping:

Open zolderruimte met dakraam, nokhoogte 247 cm, opstelplaats verwarmingsketel, mogelijkheid voor een of twee dakkapellen en mogelijkheid voor een extra slaapkamer.

Deze woning beschikt over spouwmuren, vrijwel geheel over dubbele beglazing. Verwarming warme lucht verwarming. Warm water met boiler. Energielabel G.
Veel energiezuiniger te verwarmen met een airco, warm water met warmtepompboiler.

De tuin is geweldig, hier kunt u uw eigen groenten en fruit verbouwen en geconserveerd opslaan in de kelder! De tuin is ook groot genoeg voor een trampoline en een zwembad. Geen enkele reden meer om nog op vakantie te gaan.

Gelegen op de grens van Barendrecht en Rotterdam, net op Rotterdams grondgebied. Op een goede locatie, de bus stopt voor de woning. De tram en het treinstation bevinden zich op 10 minuten fietsen en u fiets binnen 20 minuten naar de Erasmusbrug!

U bent van harte welkom om deze woning met ons te bezichtigen.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Pascalweg 151
Rotterdam
Vraagprijs:Verkocht
Type:Herenhuis
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Stad, Vrij uitzicht
Perceeloppervlakte:678 m²
Perceelbreedte:9,6 m
Perceeldiepte:70 m
Bebouwde opp.:160 m²
Totale woonoppervlakte:123 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1934
Inhoud:509 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Gebouwgebonden buitenruimte:7 m²
Externe Bergruimte :46 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Half-open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Kelder:6 m²
Tuin:550 m²
Tuin breedte:9,6 m
Tuin diepte:50 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Parking:3

Comfort

Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Treinstation:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Tramhalte:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Winkel:Ja - op 1000 m tot 1500 m
School:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Kinderopvang:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Ontspanning:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Restaurant:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Mansardedak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2 toilet
Elektriciteit:8-groeps meterkast
Verwarming:CV-ketel, Overig
Verwarming bouwjaar:2000
Verwarmd water:Elektrische boiler eigendom
Internet:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:IJsselmonde
Oppervlakte:678 m²
Certificaat Nr.:409324607
EnergyClass:G
Geldig tot:5-1-2034

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht