Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

BIJZONDER SFEERVOLLE VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET 3 SLAAPKAMERS, BIJGEBOUWEN, PARKEERPLAATSEN EN EEN CARPORT, GELEGEN OP EEN KAVEL VAN 541 M2 EIGEN GROND AAN EEN PITTORESK STRAATJE, DE GELIEFDE JACOB VRIJSTRAAT IN ROTTERDAM IJSSELMONDE.

OP EEN UITSTEKENDE LOCATIE OP DE GRENS VAN BARENDRECHT EN ROTTERDAM, MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN EN OPENBAAR VERVOER OP LOOPAFSTAND. WANDEL- EN RECREATIEGEBIED KOOIWALBOS BEGINT AL AAN HET EINDE VAN DE STRAAT, DAARENTEGEN IS HET NS-STATION LOMBARDIJEN OP ENKELE MINUTEN AFSTAND GELEGEN.

Indeling begane grond:

Entree, hal met garderobe, meterkast en vaste trap naar 1e verdieping. Ruime woonkamer met hoge plafonds, aan de voorzijde zitgedeelte bij sfeervolle open haard, aan de achterzijde eetgedeelte met deur naar de kelder en deuropening naar dichte keuken. De gehele woonkamer beschikt over een geïsoleerde betonvloer met mooie rustieke betegeling en vloerverwarming.
Eenvoudige keuken met stenen aanrecht, gaskookplaat met oven, afzuigkap en losstaande koel/vries-combinatie. Portaaltje met toiletruimte, aansluitingen wasmachine en loopdeur naar de achtertuin. Heerlijke 16 meter brede en 23 meter diepe achtertuin achter de woning met mooie siergazons en mooie borders, een houten schuurtje en een kippenren. Deze achtertuin is echt een oase van rust met prachtige beplantingen en met veel privacy.

1e Verdieping:

Overloop met luik naar bergvliering, voorts 3 slaapkamers en een douchekamer gecombineerd met 2e toilet.

In de achtertuin staan een houten schuurtje en een kippenren. De woning beschikt op de begane grond over vloerverwarming en dubbele beglazing, is sfeervol, knus en niet al te groot. De kavel is echter groot genoeg om indien gewenst de woning uit te bouwen naar achter of opzij.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Jacob Vrijstraat 8
ROTTERDAM
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:541 m²
Perceelbreedte:1500 m
Perceeldiepte:2300 m
Totale woonoppervlakte:80 m²
Bouwjaar:1929
Inhoud:275 m³
Overige inpandige ruimte:6 m²
Externe Bergruimte :15 m²

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:3 ( m²)
Tuin:345 m²
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:0
Garage Types:Carport

Comfort

Dak:Mansardedak
Beglazing:Gedeeltelijk dubbel
Verwarming:CV-ketel, Open haard
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Vloerisolatie
Rolluiken:Ja
Zonnewering:Ja
Kabel:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:IJsselmonde
Oppervlakte:541 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht