Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

MOOIE RUIME EN BIJZONDER SFEERVOL AFGEWERKTE HOEKWONING MET 20 METER DIEPE ACHTERTUIN, VOORZIEN VAN STENEN BERGING EN MOOI HOUTEN AFDAK, GELEGEN OP EEN KAVEL VAN MAAR LIEFST 214M2 EIGEN GROND IN DE GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK PORTLAND.

DEZE WONING (BOUWJAAR 2007) HEEFT EEN MARKANTE VOORGEVEL MET MOOIE UITGEBOUWDE ERKER, EEN DWARSKAP, EN IS AAN DE ACHTERZIJDE OOK VANUIT DE BOUW UITGEBOUWD. DAARDOOR ERVAART U EEN RUIME BENEDENVERDIEPING.

OP DE VERDIEPINGEN RUIMTE GENOEG VOOR INDIEN GEWENST ZELFS 5 SLAAPKAMERS. DE WIJK PORTLAND IS EEN JONGE POPULAIRE EN GROENE WOONWIJK, MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS, WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER, WANDEL- EN RECREATIEGEBIEDEN OP KORTE AFSTAND. TEVENS OP SLECHTS 20 MINUTEN FIETSEN, 7 KM VAN DE ERASMUSBRUG ROTTERDAM.

Indeling begane grond:
Entree, hal met garderobe en meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje en vaste trap naar 1e verdieping. Mooie ruime en sfeervolle woonkamer met aan de voorzijde een moderne open keuken met erker, centraal een eetgedeelte en aan de achterzijde een ruim zitgedeelte met sfeervolle open haard met zandstenen schouw. De gehele beganegrondvloer is uitgevoerd met een grindvloer. Brede openslaande houten deuren naar werkelijk prachtig aangelegde, diepe en onderhoudsvriendelijke achtertuin op het oosten. Hier kunt u van de vroege morgen tot laat in de avond genieten van plekjes in de zon en in de schaduw. Uitgevoerd met klassieke kloostertegels, gemetselde bloembakken, meerdere zitjes en beplantingen, een stenen berging, een sfeervol houten afdak en een tuinpoort naar het achterom.

1e Verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping:
Ruime voorzolder met hoge nok, met opstelplaats Cv-ketel en aansluitingen wasmachine/droger, grote zolder waar twee ruime slaapkamers eenvoudig te realiseren zijn.

Deze woning is uitstekend geïsoleerd, energielabel A, en verkeert zowel inwendig als uitwendig in een uitstekende staat van onderhoud.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Rodium 8
RHOON
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:214 m²
Perceelbreedte:600 m
Perceeldiepte:2000 m
Totale woonoppervlakte:134 m²
Bouwjaar:2007
Inhoud:500 m³
Gebouwgebonden buitenruimte:1 m²
Externe Bergruimte :7 m²

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:3 ( m²)
Tuin:120 m²
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Mech. ventilatie :Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Rhoon
Oppervlakte:214 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht