Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

RUIME UITGEBOUWDE HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN FIJN TUINTJE OP HET ZUIDEN MET STENEN BERGING EN ACHTEROM, GELEGEN OP GOEDE LOCATIE, MET AAN DE VOORZIJDE MOOI VRIJ UITZICHT OVER GROENSTROOK EN SINGEL.

GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WIJK MET SCHOLEN EN WINKELS OP LOOPAFSTAND. DE WONING BESCHIKT OVER EENVOUDIGE KEUKEN EN BADKAMER, TEVENS OVER KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING, AAN DE ACHTERZIJDE EEN CIRCA 3 METER DIEPE UITBOUW.

Indeling begane grond:

Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, provisiekast met aansluitingen wasmachine/droger, toiletruimte en vaste trap naar 1e verdieping. Voorts een ruime uitgebouwde woonkamer met aan de voorzijde zitgedeelte bij sfeervolle open haard, aan de achterzijde ruim eetgedeelte met half open keuken met eetbar, voorzien van koelkast, oven/magnetron, keramische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Vanuit de keuken loopdeur naar de achtertuin met terras, speelgazon, fietsenberging en tuinpoort naar zijpad en achterom.

1e Verdieping:

Overloop met zijraam en vaste trap naar 2e verdieping, voorts 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met deur naar dakterras op het zuiden. Eenvoudige badkamer met douche in ligbad en vaste wastafel.

2e Verdieping:

Ruime voorzolder met opstelplaats Cv-ketel Remeha HR-combi 2008. Ruime 4e slaapkamer met Velux dakraam.

Deze ruime uitgebouwde hoekwoning beschikt over betonnen begane grondvloer en verdiepingsvloeren, is onderhoudsvriendelijk door kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

De woning is rustig gelegen tegen het centrum van Klaaswaal, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, kinderopvang, een bushalte en natuur- en wandelgebieden letterlijk om de hoek. Rotterdam ligt op circa 15 autominuten afstand.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Vlietstraat 27
KLAASWAAL
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:179 m²
Perceelbreedte:650 m
Perceeldiepte:700 m
Totale woonoppervlakte:130 m²
Bouwjaar:1968
Inhoud:400 m³
Gebouwgebonden buitenruimte:18 m²
Externe Bergruimte :5 m²

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4 ( m²)
Tuin:46 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Normaal

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Klaaswaal
Oppervlakte:179 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht