Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

RUIME EENGEZINSWONING, HOEKWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN EEN FIJNE DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN, OP EEN PERCEEL VAN 184 M2 EIGEN GROND IN DE GELIEFDE WIJK BOOMGAARDSHOEK.

DEZE WONING BESCHIKT AAN DE VOORZIJDE OVER EEN STENEN FIETSENBERGING EN 2 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN GROND. ALLE BENODIGDE VOORZIENINGEN BEVINDEN ZICH OP KORTE AFSTAND.

DE WONING BESCHIKT OVER ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ALUMINIUM KOZIJNEN MET DUBBELE BEGLAZING, OVER EEN ZONNEBOILER VOOR HET WARME WATER EN EEN CV-KETEL HR-COMBI VAILLANT 2019.

Indeling begane grond:

Entree, ruime hal met meterkast, garderobe, toiletruimte en vaste trap naar 1e verdieping. Voorts een ruime woonkamer met aan de voorzijde een mooie half open keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, aan de achterzijde een ruim zitgedeelte met sfeervolle open haard en een aluminium schuifpui naar de heerlijke achtertuin op het zuiden.
De gehele benedenverdieping is uitgevoerd met een mooie grindvloer, de woonkamer is voorzien van vloerverwarming. De brede en diepe achtertuin is gelegen op het zuiden en beschikt over een knikarmscherm over de gehele breedte van de woning.

1e Verdieping:

Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, verder 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste wastafel en een ruime badkamer met inloopdouche, vaste wastafel, badkamermeubel en 2e toilet.

2e Verdieping:

Voorzolder met aansluitingen wasmachine/droger, opstelplaats Cv-ketel en zonneboiler, mechanische ventilatie en veel bergruimte. aansluitend een grote 4e slaapkamer met hoge open nok en Velux dakraam.

Deze woning is goed geïsoleerd en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Op een gewilde locatie en met alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer (Metroverbinding naar Rotterdam) en recreatie- en natuurgebieden op korte afstand.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Plevier 25
HOOGVLIET ROTTERDAM
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:184 m²
Perceelbreedte:700 m
Perceeldiepte:1100 m
Totale woonoppervlakte:131 m²
Bouwjaar:1981
Inhoud:485 m³
Overige inpandige ruimte:6 m²

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4 ( m²)
Tuin:77 m²
Tuin oriëntatie:Zuid
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie
Rolluiken:Ja
Mech. ventilatie :Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Hoogvliet, Hoogvliet
Oppervlakte:144 m², 40 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht