Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Moderne en zeer royale 2/1kapwoning met een diepe tuin en vrijstaande garage, ook geschikt als praktijkwoning en voor dubbele bewoning, rustig gelegen vlakbij de gezellige dorpskern van Heerjansdam.

Deze verrassend ruime en uitstekend onderhouden 3-laagse woning is gelegen aan een rustige weg in het centrum van Heerjansdam, beschikt over 2 keukens, 2 badkamers, 3 toiletten en over 4 ruime slaapkamers, een 5e slaapkamer is eenvoudig te realiseren.

De woning is gebouwd in 2004, uitstekend geïsoleerd (energielabel A), gelegen op een goede locatie, op 261 meter eigen grond. De diepe en fraai aangelegde achtertuin beschikt over een stenen garage en daarnaast een parkeerplaats op eigen grond.

Indeling van de woning:

Begane grond:

Entree op dijkniveau, ruime hal met meterkast, garderobe, toiletruimte, trap naar het onderhuis, trap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer met half open keuken. De ruime woonkamer beschikt over een mooie visgraat parketvloer, een sfeervolle gashaard, aan de achterzijde 2 Franse balkons, aan de voorzijde een moderne en ruime woonkeuken met alle benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur.

Souterrain:

In het souterrain bevindt zich centraal een hal met vaste trap en toiletruimte, aangrenzend de 2e badkamer met douchecabine en badkamermeubel en een hal met toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde een slaapkamer met aangrenzend een 2e keuken met tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger. Aan de achterzijde bevinden zich een inloopkast en een ruime werkkamer (ca. 5m x 5m) met 2 x dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Hier kunt u bij warm weer verkoeling zoeken onder het gevelbrede knikarm- zonnescherm.

1e verdieping:

Overloop met toiletruimte en Cv-kast, aan de voorzijde een ruime slaapkamer met dakkapel, aan de achterzijde de master bedroom (ca. 7m x 3,9m) met dubbele deuren naar een aangrenzend dakterras op het Westen, aan de voorzijde een moderne badkamer ensuite met dakkapel, ligbad, douchecabine en dubbel wastafelmeubel. De dakkapellen zijn uitgevoerd met rolluiken. De vlizotrap geeft toegang tot een ruime bergzolder over de gehele breedte van de woning.

Deze woning is zonder grote aanpassingen geschikt voor dubbele bewoning. De achtertuin van deze woning is ca. 20 meter diep, zeer mooi en onderhoudsvriendelijk aangelegd met granieten tegels en groene borders. Achterin de tuin een stenen garage met water en elektriciteit, loopdeur en kanteldeur, naast de garage een 2e parkeerplaats op eigen grond. Hier kunt u ook eenvoudig uw elektrische auto opladen.

De woning is energiezuinig, beschikt over 12 zonnepanelen een WTW ventilatiesysteem en een alarminstallatie. Rustig gelegen in het mooie dorp Heerjansdam en met alle voorzieningen zoals de buurtsuper, scholen, café-restaurant Het Dorpshuis op loopafstand. Ook vertrekt er ieder uur een bus, en het NS-station is op 10 minuten fietsafstand. Met de trein bent u dan in 10 minuten in Dordrecht of in Rotterdam. Natuur- en recreatiegebieden bevinden zich ook om de hoek, dus ja dit is echt een heerlijke plek om te wonen.

Nieuwsgierig geworden ? Bel ons voor het maken van een afspraak bezichtiging.

Oplevering in overleg.



Algemeen

Adres:Dorpsstraat 74-a
Heerjansdam
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In centrum, Vrij uitzicht, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:261 m²
Perceelbreedte:7 m
Perceeldiepte:37 m
Bebouwde opp.:83 m²
Totale woonoppervlakte:175 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2004
Inhoud:592 m³
Gevelbreedte:5,5 m
Bouwlagen:3
Overige inpandige ruimte:6 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:15 m²
Externe Bergruimte :22 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:35 m², Woonkamer
Keuken:19 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:140 m²
Tuin breedte:6,7 m
Tuin diepte:20,8 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:22 m²
Garage Types:Vrijstaand steen, Parkeerplaats
Parking:1

Comfort

Gestoffeerd:Gedeeltelijk
Kindvriendelijk:Ja
Snelweg:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Treinstation:Ja - op 2000 m tot 3000 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Tramhalte:Ja - op 3000 m tot 4000 m
Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Kinderopvang:Ja - op minder dan 500 m
Bank:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Ligbad, douchecabine 2x, wastafelmeubel, wastafel en 3 x toilet
Verwarming:CV-ketel, Gashaard
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Alarm:Ja - Ter overname
Internet:Ja
Rolluiken:Ja
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja
Rookdetector:Ja
Zonnepanelen:Ja - 12

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht
Oppervlakte:261 m²
Certificaat Nr.:777614110
EnergyClass:A
Geldig tot:7-9-2025

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht