Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Karakteristieke jaren dertig woning met mooie authentieke details. Twee onder een kap. Wat een plaatje van een woning is dit! De woning beschikt over 2 slaapkamers, een lichte woonkeuken, een heerlijke diepe achtertuin (20m x 7,5m), een parkeerplaats op de eigen oprit en is gelegen op een perceel van maar liefst 306 m2 eigen grond.

Deze woning is gebouwd in 1930 met gebruikmaking van uitsluitend hoogwaardige materialen. De klassieke gevels zijn opgetrokken in traditioneel steens metselwerk met mooie rode handvorm baksteen en licht kalkmortel voegwerk. Het zadeldak beschikt aan de voorzijde over een dakkapel en aan de achterzijde over een uitbouw. De woning is aan de achterzijde op de begane grond over de gehele breedte uitgebouwd en hier is een fijne woonkeuken gerealiseerd.

Wat een warme sfeer in en om deze woning. De achtertuin is maar liefst 7,5 meter breed en ca. 20 meter diep! Indien gewenst kunt u deze woning aan de achterzijde verder uitbouwen, de tuin is diep genoeg. Naast en achter de woning bevinden zich meerdere bijgebouwen geschikt voor werk en/of hobby.

Indeling begane grond:

Entree, lichte hal met voordeur en bovenlicht uitgevoerd in glas-in-lood raam, garderobe en trapopgang. Vanuit de hal een deur naar de sfeervolle woonkamer met aan de voorzijde een knus zitgedeelte bij de houtkachel, aan de achterzijde een fijne ruime en gezellige woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur. Tussen de kamer en de keuken een hal met opstelplaats Cv-ketel (Remeha HR-combi), de aansluitingen wasmachine en droger, het toilet en de kelderkast.

Vanuit de keuken een brede schuifpui naar de mooie groene achtertuin. De tuin beschikt over mooie hoge hagen en beplantingen, gazon en diverse terrassen. Aan de achterzijde een tuinhuis met hier ook een paadje naar de achterzijde waar eventueel een toegang tot het achterliggende voetpad te realiseren is. In de tuin kunnen kinderen heerlijk spelen, er is ruimte genoeg. Terug naar binnen, we gaan boven kijken.

1e verdieping:

Overloop met raam, vanaf de overloop toegang tot alle ruimtes. Er zijn 2 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet.

2e Verdieping:

Bergvliering bereikbaar vanaf de overloop, met eenvoudig verschuifbare, sfeervolle smeedijzeren trap, er is veel bergruimte maar geen stahoogte.

Deze woning is met liefde onderhouden, beschikt over steens muren met geïsoleerde voorzetwanden, over dubbele beglazing (exclusief enkele klapraampjes). Verwarming met Cv-ketel en houtkachel. In de winter en op koudere avonden kunt u lekker zuinig stoken met de nostalgisch ogende houtkachel.

De tuin is geweldig. Wat een prachtige groene tuin met veel privacy, mooie doorkijkjes en diverse terrassen en zitjes. Hier kunt u ook uw eigen groenten en fruit verbouwen.

De woning is rustig gelegen in het oude gedeelte van Barendrecht met alle voorzieningen (zoals scholen, apotheek) en het gezellige centrum van Barendrecht op loopafstand. De bus op 5 minuten lopen, de tram en het treinstation bevinden zich op 10 minuten fietsen en u fietst met gemak binnen 25 minuten naar de Erasmusbrug!

Wilt u eens binnen kijken? Bel gerust, u bent van harte welkom om deze woning met ons te bezichtigen.

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Talmaweg 14
Barendrecht
Vraagprijs:Verkocht | onder voorbehoud
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Aan rustige weg, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:306 m²
Perceelbreedte:7,5 m
Perceeldiepte:40 m
Bebouwde opp.:70 m²
Totale woonoppervlakte:106 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1930
Inhoud:320 m³
Gevelbreedte:5 m
Bouwlagen:2
Overige inpandige ruimte:3 m²
Externe Bergruimte :18 m²
Algemene staat:Normaal

Indeling

Kamers:4
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:Ja, Woonkamer
Keuken:Ja, Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:200 m²
Tuin breedte:7,5 m
Tuin diepte:20 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Snelweg:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Treinstation:Ja - op 1500 m tot 2000 m
Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Tramhalte:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Kinderopvang:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2e toilet
Elektriciteit:6-groeps meterkast
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht, BARENDRECHT
Oppervlakte:193 m², 113 m²
Certificaat Nr.:796154600
EnergyClass:F
Geldig tot:16-6-2030

Verkocht | onder voorbehoud


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht | onder voorbehoud

Verkocht | onder voorbehoud