Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Royaal en licht herenhuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers, een heerlijk dakterras, een diepe achtertuin op het Westen met een ruime garage, op een perceel van 157 m2 eigen grond, fraai gelegen naast de tramhalte naar Rotterdam aan de mooie Avenue Carnisse.

Deze moderne stadswoning beschikt over 4 ruime verdiepingen, op de begane grond over maar liefst ca. 3,5 meter hoge plafonds. Achterin de diepe achtertuin bevindt zich een stenen garage (4,7 m x 6,3 m) met zadeldak en bergvliering.

Zeer centraal gelegen ten opzichte van alle benodigde voorzieningen zoals winkels (winkelcentrum Carnisse-Veste), scholen, natuur- en recreatiegebieden (De Oude Maas, De Rhoonse Grienden), met de Tram-plus verbinding maar ook met de fiets bent u binnen 15 minuten in Rotterdam.

Indeling begane grond:

Entree van de woning. Direct bij binnenkomst ervaar je al het fijne ruimtelijke effect van de hoge plafonds en bijbehorende raampartijen. Aan de voorzijde een ruim eetgedeelte, centraal een moderne lichte half open keuken van het merk Bulthaup met dubbel aanrecht, hoogwaardige inbouwapparatuur, kookgedeelte met 6-pits Atag fornuis en 90 cm oven, spoelgedeelte met spoelbak, Quooker en vaatwasser. Vanuit de keuken doorloop naar de riante woonkamer. De woonkamer beschikt aan de achtergevel over een kamerbrede schuifpui naar de achtertuin op het westen met overkapping. Onder de trap naar de 1e verdieping de toiletruimte met hangtoilet en fonteintje en de garderobe. De gehele benedenverdieping is strak afgewerkt met een mooie en onderhoudsvriendelijke natuurstenen vloer voorzien van vloerverwarming, de wanden en plafonds strak gestuct.
De groene achtertuin is gelegen op het Westen met middag- en avondzon en netjes aangelegd. Achterin de tuin een grote vrijstaande garage met zadeldak en bergzolder, ideaal voor eigen bedrijfje, kantoor of gewoon voor iemand met veel spullen.

1e Verdieping:

Vaste trap met vide, grote slaapkamer thans in gebruik als 2e woon/werkkamer met aan de voorzijde een erker met mooi uitzicht op de Avenue Carnisse, aan de achterzijde overloop met vaste kast en schuifdeurkast, vaste trap naar de 2e verdieping en toegang tot een heerlijk dakterras met middag- en avondzon voorzien van zonwering.

2e Verdieping:

Overloop met vaste trap naar 3e verdieping, ruime slaapkamer met kastenwand en aangrenzend een moderne badkamer met ligbad, wastafel en 2e toilet.

3e Verdieping:

Overloop met Cv-kast, 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met douchecabine, wastafel, 3e toilet en aansluitingen wasmachine/droger.

Wat een mooi, goed onderhouden en instap klaar huis. Alle verdiepingsvloeren zijn netjes afgewerkt met PVC en Linoleumvloeren, de wanden wit gesausd. En uitstekend geïsoleerd, het beschikt over een energielabel A. De Cv-ketel is een Remeha Calenta HR-combi uit 2012 en is jaarlijks onderhouden. De woning beschikt over 6 zonnepanelen uit 2014.

En dan die garage, de laatste in de rij zodat er ook buiten voor de garagedeur geparkeerd kan worden. Wat een mooie ruimte voor een startende ondernemer, nijvere klusser of voor het stallen van de oldtimer !

Het achter terrein is gezamenlijk eigendom en beveiligd met een automatische poort.
De eigenaren betalen per jaar 189,48 voor het onderhoud.

Nieuwsgierig geworden ? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.





Algemeen

Adres:Avenue Carnisse 66
Barendrecht
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk
Perceeloppervlakte:157 m²
Perceelbreedte:4,8 m
Perceeldiepte:33 m
Bebouwde opp.:98 m²
Totale woonoppervlakte:149 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2000
Inhoud:555 m³
Gevelbreedte:4,8 m
Bouwlagen:4
Gebouwgebonden buitenruimte:23 m²
Externe Bergruimte :36 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:2
WC:3
Woonkamer:30 m², Woonkamer
Keuken:27 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:70 m²
Tuin breedte:4,8 m
Tuin diepte:14 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (2 plaatsen)
Garage Oppervlakte:30 m²
Garage Types:Vrijstaand steen, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen
Parking:2

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout, Aluminium
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Dubbele badkamer, Ligbad, douchecabine, dubbele wastafel en 3 toiletten
Elektriciteit:8-groeps meterkast
Verwarming:CV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk
Verwarming bouwjaar:2012
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja
Zonnepanelen:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht
Oppervlakte:157 m²
Certificaat Nr.:178058282
EnergyClass:A
Geldig tot:15-2-2033

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht