Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

RUIME EN INSTAPKLARE BIJNA 13 METER DIEPE EENGEZINSWONING MET 6 SLAAPKAMERS EN EEN MODERNE BADKAMER, EEN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN OP HET WESTEN MET HOUTEN BERGING, AAN DE VOORZIJDE GRENZEND AAN EEN MOOIE BREDE SINGEL.

WAT EEN HEERLIJK HUIS OM IN TE WONEN, MET RUIMTE IN OVERVLOED VOOR EEN GROOT GEZIN, SFEERVOL AFGEWERKT, GOED GEISOLEERD, ZEER ENERGIEZUINIG MET 18 ZONNEPANELEN OP HET DAK KUNT U HIER VRIJWEL ENERGIENEUTRAAL WONEN.

GELEGEN OP EEN KAVEL VAN 179 M2 EIGEN GROND, IN DE GELIEFDE GROENE EN KINDVRIENDELIJKE WIJK LAGEWEI, MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER EN WANDEL- EN RECREATIEGEBIEDEN OP KORTE AFSTAND.

Indeling begane grond:
Entree, hal met meterkast, garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje en vaste trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komen we in de ruime woonkamer met aan de voorzijde een moderne open keuken met 5-pits gaskookplaat met oven en RVS schouw, spoelbak en vaatwasser, koelkast en vriezer en een eetbar met magnetron. Centraal het eetgedeelte met meer dan genoeg plaats voor een ruim bemeten eettafel, aan de achterzijde een ruim zitgedeelte met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin op het westen. De gehele benedenverdieping beschikt over hoogwaardige laminaatvloeren en glad gesausde muren. De achtertuin op het westen is onderhoudsvriendelijk aangelegd, ca. 12 meter diep dus hier kunt u de gehele dag genieten van de zon.

1e Verdieping:
Overloop met separate toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje, vaste trap naar de 2e verdieping. Op deze verdieping verder 3 ruime slaapkamers, de hoofdslaapkamer aan de voorzijde met Frans balkon en op maat gemaakte luxe inbouwkast , slaapkamer 2 en 3 aan de achterzijde en een moderne geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en breed badkamermeubel met spiegelkast.

2e Verdieping:
Voorzolder met aansluitingen wasmachine/droger, opstelplaats Cv-ketel HR-combi 2008, een Somfy omvormer voor de zonnepanelen en een luik naar de bergvliering. Voorts 3 slaapkamers, slaapkamer 4 aan de voorzijde met Velux dakraam, aan de achterzijde slaapkamer 5 en 6, beiden met dakkapel.

3e Verdieping:
Ruime bergvliering bereikbaar met houten ladder, ca. 3,2m x 3,2m.

Deze fijne woning is uitstekend geïsoleerd (Energielabel A), beschikt waar nodig over elektrisch bedienbare zonwering, over 18 zonnepanelen en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud. Rustig gelegen aan een verkeersluwe weg met voldoende parkeerplaatsen voor de woning, alle voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, wandel- en recreatiegebieden bevinden zich op korte afstand.

Oplevering in overleg.


Algemeen

Adres:Remisewei 4
Barendrecht
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan rustige weg
Perceeloppervlakte:179 m²
Perceelbreedte:6 m
Perceeldiepte:30 m
Bebouwde opp.:85 m²
Totale woonoppervlakte:168 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:2008
Inhoud:596 m³
Gevelbreedte:6 m
Bouwlagen:3
Externe Bergruimte :9 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:7
Slaapkamers:6
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:60 m², Woonkamer
Keuken:Ja, Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:100 m²
Tuin breedte:6 m
Tuin diepte:12 m
Tuin oriëntatie:West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hardhout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Ligbad, douchecabine, badkamermeubel en separaat 2e toilet
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2008
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht
Oppervlakte:179 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht