Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

MODERNE HOEKWONING MET HEERLIJKE VOOR-, ZIJ- EN FIJNE BREDE ACHTERTUIN, GELEGEN OP EEN MOOIE RUSTIGE EN PARKACHTIGE LOCATIE, AAN DE BUITENRAND VAN DE MOOIE GROENE WIJK BUITENOORD, OP EEN KAVEL VAN MAAR LIEFST 266 M2 EIGEN GROND.

DEZE MOOIE WONING IS UITSTEKEND GEÏSOLEERD EN BESCHIKT VRIJWEL GEHEEL OVER HOOGWAARDIGE KUNSTSTOF KOZIJNEN MET HR ++ BEGLAZING. DE WONING BESCHIKT VERDER OVER EEN MODERNE OPEN KEUKEN IN HOEKOPSTELLING MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE ACHTERTUIN EN MODERN SANITAIR.

ECHT EEN PRACHTIGE LOCATIE, GRENZEND AAN EEN VOETPAD MET ZICHT OP GROENSTROOK EN SINGEL. ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (BUSHALTE, NS-STATION) EN NATUUR- EN RECREATIEGEBIEDEN BEVINDEN ZICH OP LOOPAFSTAND.

Indeling begane grond:

Entree, voorportaal met meterkast en garderobe. Ruime hal met toiletrtuimte, trapkast en vaste trap naar de 1e verdieping. Voorts een ruime en lichte woonkamer met zijraam, aan de achterzijde een moderne open keuken in hoekopstelling met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. De gehele benedenverdieping is mooi strak afgewerkt met mooie brede laminaatvloer en strak gestucte wanden en plafonds. De fraaie tuin aan 3 zijden is onderhoudsvriendelijk aangelegd, beschikt over een kunststof terras, aan de achterzijde een 2e terras, 2 houten bergingen, een stenen fietsenberging en een tuinpoort naar het achterom.

1e Verdieping:

Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, voorts 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en 2e toilet. Deze gehele verdieping beschikt over kunststof kozijnen en is mooi afgewerkt met strak gestucte wanden en plafonds en hoogwaardige laminaatvloeren.

2e Verdieping:

Overloop met opstelplaats CV-ketel en aansluitingen wasmachine/droger en studiehoek met kast en Velux dakraam, voorts een zeer ruime 4e slaapkamer met Velux dakraam en brede kunststof dakkapel en mooi vrij uitzicht over groene omgeving. Ook deze verdieping is mooi afgewerkt met strak gestucte wanden en plafonds.

Kortom, een instapklare en onderhoudsarme woning met kunststof kozijnen voorzien van HR++ beglazing, op een uitstekende locatie, en met een heerlijke tuin, wie wil er niet zo wonen.

Wilt u de woning een keer zien ? Belt u ons voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging!

Oplevering in overleg.

Algemeen

Adres:Tjalk 16
BARENDRECHT
Vraagprijs:Verkocht
Type:Eengezinswoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Aan park, Beschutte ligging
Perceeloppervlakte:266 m²
Perceelbreedte:1100 m
Perceeldiepte:1000 m
Totale woonoppervlakte:125 m²
Bouwjaar:1974
Inhoud:414 m³
Externe Bergruimte :6 m²

Indeling

Kamers:6
Slaapkamers:4 ( m²)
Tuin:110 m²
Tuin oriëntatie:Noord-Oost
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd

Comfort

Dak:Zadeldak
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:CV-Ketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie
Mech. ventilatie :Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht
Oppervlakte:266 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht