Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

RUIME EN INSTAPKLARE EENGEZINSWONING MET SFEERVOLLE WOONKEUKEN, 4 SLAAPKAMERS EN EEN MODERNE BADKAMER, EEN INPANDIGE GARAGE, DE FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN GRENZEND AAN EEN MOOIE BREDE SINGEL.

WAT EEN HEERLIJK HUIS OM IN TE WONEN, MET RUIMTE IN OVERVLOED VOOR EEN GROOT GEZIN, BIJZONDER SFEERVOL AFGEWERKT EN MET ZO GOED ALS NIEUWE WOONKEUKEN VOORZIEN VAN ALLE BENODIGDE INBOUWAPPARATUUR.

GELEGEN OP EEN KAVEL VAN 154 M2 EIGEN GROND, IN DE GELIEFDE KINDVRIENDELIJKE WIJK BIJDORP, MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER EN WANDEL EN RECREATIEGEBIEDEN OP KORTE AFSTAND.

Indeling begane grond:
Entree naast de garagedeur, dit is voor de huidige bewoners de meest gebruikte entree, er is een tweede entree bij de trap. Hal met schoenenkast, meterkast en deur naar de praktische garage. Vanuit de hal komen we in een prachtige woonkeuken met keukenblok voorzien van composiet werkblad, enkele spoelbak met quooker, 6-pits gaskookplaat met dubbele oven, combioven, koelkast en vriezer. Echt zo'n ruime keuken met een fijne grote eettafel waar u heerlijk met een groep vrienden kunt genieten van een goede maaltijd. Vanuit de keuken hoge schuifpui naar de fijne achtertuin op het zuiden, fraai en onderhoudsvriendelijk aangelegd, de foto's spreken voor zich en grenzend aan een mooie brede waterpartij.

1e verdieping:
Via een spiltrap bereikt u de 1e verdieping. Hier vinden we een heerlijke ruime woonkamer, met aan de voorzijde een speelhoek voor de kinderen, aan de achterzijde grenzend aan een vide het zitgedeelte met fraai uitzicht over de singel met groenstrook. Aan de voorzijde tevens de hal met voordeur, toiletruimte met toilet en fonteintje en de vaste trap naar de 2e verdieping. Deze gehele verdieping is strak gestuct en afgewerkt met mooie hoogwaardige laminaatvloeren.

2e Verdieping:
Overloop met separate toiletruimte en vaste trap naar 3e verdieping. Op deze verdieping verder 3 ruime slaapkamers waarvan 1 in gebruik als inloopkast en een moderne badkamer met ligbad, inloopdouche en badkamermeubel.

3e Verdieping:
Voorzolder met aansluitingen wasmachine/droger, aansluitend een zeer ruime hoofdslaapkamer met aan 2 zijden een Velux dakraam. Deze verdieping is groot genoeg om indien gewenst 2 slaapkamers en een 2e badkamer te realiseren. Aangrenzend aan de slaapkamer een studiehoek.

Deze mooie woning is uitstekend geïsoleerd, beschikt waar nodig over zonwering en screens en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

Oplevering in overleg.


Algemeen

Adres:Rietvelddreef 58
Barendrecht
Vraagprijs:Verkocht
Type:Drive-in woning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:Vrij uitzicht, In woonwijk, Aan rustige weg, Aan water
Perceeloppervlakte:154 m²
Perceelbreedte:5,7 m
Perceeldiepte:27 m
Bebouwde opp.:60 m²
Totale woonoppervlakte:182 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1997
Inhoud:681 m³
Gevelbreedte:5,7 m
Bouwlagen:4
Overige inpandige ruimte:19 m²
Gebouwgebonden buitenruimte:3 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking

Indeling

Kamers:5
Slaapkamers:4
Badkamers:1
WC:2
Woonkamer:40 m², Woonkamer
Keuken:32 m², Woonkeuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:60 m²
Tuin breedte:5,7 m
Tuin diepte:10,5 m
Tuin oriëntatie:Zuid-West
Tuin kwaliteit:Fraai aangelegd
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:18 m²
Garage Types:Inpandig
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen, Water voorzieningen, Verwarming
Parking:1

Comfort

Winkel:Ja - op 500 m tot 1000 m
School:Ja - op 500 m tot 1000 m
Snelweg:Ja - op 500 m tot 1000 m
Bank:Ja - op 500 m tot 1000 m
Ontspanning:Ja - op 500 m tot 1000 m
Restaurant:Ja - op 500 m tot 1000 m
Raamwerk:Hout
Dak:Zadeldak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Ligbad, douchecabine, wastafelmeubel en 2 toilet
Elektriciteit:8-groeps meterkast
Verwarming:CV-ketel
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Volledig geïsoleerd

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht
Oppervlakte:154 m²

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht