Helaas, dit pand is verkocht

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

Riant en modern 3-kamer hoek-appartement met aan de voorzijde en aan de achterzijde een heerlijk ruim terras en met een privé parkeerplaats in de onderbouw, gelegen op een mooie verkeersluwe locatie met prachtig vrij uitzicht in het centrum van Barendrecht.

Deze heerlijke lichte woning is in 2017 geheel gerenoveerd, strak gestuct, voorzien van hoogwaardige PVC vloeren en een moderne keuken en badkamer. Hier kunt u zo uw spullen neerzetten en gaan genieten van de mooie binnen- en buitenruimtes.

Aan de voorzijde een royaal overdekt terras (ca. 10 m2) met wegklapbare glazen windschermen gelegen op het Westen met middag- en avondzon en met vrij uitzicht op een monumentale boerderij en achterliggende graslanden, aan de achterzijde een riant dakterras op het Oosten van bijna 40 m2.

De woning is gelegen op de 1e woonlaag van het gebouw. De op afstand bedienbare garagedeur leidt naar de afgesloten parkeergarage met een privé parkeerplaats en een afzonderlijke berging. Vanuit de parkeergarage toegang tot de centrale hal met brievenbussen, lift en trappenhuis.

Indeling begane grond:

Centrale entree met glazen toegangsdeur, bellentableau, brievenbussen en videofoon. Toegang tot de inpandige bergingen, de parkeergarage, de trap en de lift naar de woonverdiepingen. We nemen de lift naar de 1e verdieping, per verdieping bevinden zich slechts 2 woningen.

Indeling 1e verdieping:

In het portiek naast de voordeur bevinden zich de Cv-kast met Cv-ketel (Nefit HR-combi 2019) en de moderne meterkast met slimme meters.

Entree van de woning, ruime hal met garderobekast en toegang tot alle ruimtes. Ruime en lichte woonkamer met aan de voorzijde een schuifpui naar het fijne overdekte terras op het Westen met glazen schuifpanelen. Centraal een ruim zitgedeelte en aan de achterzijde een moderne open keuken in lichte kleurstelling met composiet werkbladen en alle benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur. Hier een loopdeur naar een heerlijk ruim dakterras op het Oosten. Een heerlijk terras waar u 's morgens vroeg al kunt genieten van de eerste zonnestralen en bij erg warm weer is dit in de middag ook een aangename plek om wat verkoeling te zoeken.

Vanuit de hal bereikt u de beide slaapkamers, de slaapkamer aan de voorzijde met toegang tot het terras, de hoofdslaapkamer aan de achterzijde met aangrenzende een moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en een praktische nis met de wasmachine en droger gestapeld. Aangrenzend aan de badkamer de nette toiletruimte met hangtoilet en fonteintje.

In appartementencomplex " 't Zicht " (bouwjaar 1994) bevinden zich slechts 5 woningen.
De vereniging van eigenaren is dus klein, maar gezond, betrokken en actief. De sfeer is goed, jaarlijks wordt er vergaderd, er is een meerjaren onderhoudsplan en het gebouw wordt goed onderhouden. De bijdrage aan de VvE voor groot onderhoud en opstalverzekering bedraagt € 223,64 /maand.

Wat een heerlijk licht en ruim appartement is dit, met mooie buitenruimtes. De foto's spreken voor zich, alles is tot in de puntjes afgewerkt, met mooie PVC vloeren, de wanden netjes afgewerkt, gestuct en gesausd, de woning is helemaal instapklaar.

En dan de locatie, prachtig gelegen, midden in het oude dorp, met heel mooi uitzicht en met alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, terrasjes met horeca, het theater en ook natuur- en recreatievoorzieningen op korte afstand.

Kenmerken:
Eigendom: Volle eigendom
Beglazing: Dubbel
Kozijnen: Hout
Terras: West
Dakterras: Oost
Bijdrage aan de VvE: € 223,64 /mnd
Energielabel: C

Oplevering in overleg.





Algemeen

Adres:Helfrichstraat 13
Barendrecht
Vraagprijs:Verkocht
Type:Bovenwoning
Beschikbaar vanaf:In overleg
Ligging:In centrum, Vrij uitzicht
Totale woonoppervlakte:103 m²
Type constructie:Traditioneel
Bouwjaar:1994
Inhoud:315 m³
Gevelbreedte:10 m
Bouwlagen:1
Op verdieping:1
Gebouwgebonden buitenruimte:48 m²
Externe Bergruimte :8 m²
Algemene staat:Luxe-afwerking
VVE kenmerken:Inschrijving Kamer van koophandel
VvE vergadert minimaal 1 keer per jaar
Periodieke bijdrage
Reservefonds/reservefondsen
Meer Jaren Onderhoudsplan opgesteld (MJOP)
Collectieve Opstalverzekering
VVE kenmerken:€ 224/maand

Indeling

Kamers:3
Slaapkamers:2
Badkamers:1
WC:1
Woonkamer:45 m², Woonkamer
Keuken:8 m², Open keuken, Ingericht met inbouwapparatuur
Tuin:38 m²
Tuin breedte:10 m
Tuin diepte:3,8 m
Tuin oriëntatie:Oost
Tuin kwaliteit:Normaal
Garage:1 (1 plaats)
Garage Oppervlakte:15 m²
Garage Types:Inpandig, Parkeerkelder, Parkeerplaats, Elektrische poort
Garage uitrusting:Elektrische voorzieningen

Comfort

Winkel:Ja - op minder dan 500 m
School:Ja - op minder dan 500 m
Snelweg:Ja - op 1000 m tot 1500 m
Bank:Ja - op minder dan 500 m
Ontspanning:Ja - op minder dan 500 m
Restaurant:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Dak:Plat dak
Beglazing:Dubbel
Sanitair:Douchecabine, wastafelmeubel en toilet
Elektriciteit:8-groeps meterkast
Verwarming:CV-ketel
Verwarming bouwjaar:2019
Verwarmd water:Combiketel
Isolatie:Dakisolatie, Muurisolatie
Lift:Ja
Internet:Ja
Zonnewering:Ja
Mech. ventilatie :Ja
Kabel:Ja
Parlofoon:Ja
Videofoon:Ja

Wettelijke gegevens

Kad. gemeente:Barendrecht, Barendrecht
Indexnummer:1, 6
Certificaat Nr.:578704134
EnergyClass:C
Geldig tot:10-9-2026

Verkocht


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verkocht

Verkocht