Te koop : Dorpsstraat 160 , 2992 BE Barendrecht

€649.000 k.k.


VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BEDRIJFSRUIMTE, GELEGEN OP 461 M2 EIGEN GROND IN HET CENTRUM VAN BARENDRECHT. DE WONING BESCHIKT AAN DE LINKERZIJDE OVER EEN CA. 30 M DIEPE OPRIT, AAN DE RECHTERZIJDE OVER EEN CIRCA 13 M DIEPE OPRIT, MET DAARACHTER EEN OVERKAPPING MET OVERHEADDEUR (CA. 50M2).

DEZE FRAAIE WOONBOERDERIJ IS EEN BESCHERMD DORPSGEZICHT EN TEVENS EEN WOON/WERKPAND, (BASISMATEN CA. 7M X 28M), MET AAN DE VOORZIJDE ACHTER DE MOOIE AUTHENTIEKE KLOKGEVEL MET IJSSELSTEENTJES HET RUIME WOONGEDEELTE, AAN DE ACHTERZIJDE EEN GROTE SCHUUR, THANS IN GEBRUIK ALS TIMMERWERKPLAATS. DIT OBJECT IS TEVENS GESCHIKT VOOR DUBBELE BEWONING.

Indeling begane grond:

Entree, hal met meterkast, garderobe, toiletruimte en vaste trap naar 1e verdieping. Ruime en sfeervolle woonkamer met mooie hoge plafonds, nette dichte woonkeuken, kantoorruimte, hal met toiletruimte en loopdeur naar werkplaats en erf met overkapping. Grote werkplaats (ca. 7 x 12 m) met gebinten met deels zolder en deels hoge open nok.

1e Verdieping:

Overloop met bergkamer, door de vele dakkapellen aan beide zijden een ruime slaapverdieping met 7 slaapkamers en een nette badkamer.

Deze woning is door de jaren gerenoveerd, keurig onderhouden, beschikt over dubbele beglazing, airco en waar nodig over screens en zonwering. Aan de voorzijde een voortuin met mooie Leilinden, aan de linker en rechterzijde ruime parkeer mogelijkheden, ook mogelijkheid voor de aanleg van meer tuin.

De woning en het bedrijfsgedeelte kunnen leeg worden opgeleverd, tevens mogelijk op te leveren inclusief bedrijf en gereedschappen.

Oplevering in overleg.


Kenmerken


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700
zoeken: op lijst   op kaart

 

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


0180 - 617191

 

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod