Te koop : Middeldijk 88 , 2992 SJ Barendrecht

€1.200.000 k.k.


RIANTE VRIJSTAANDE WONING MET GROOT SOUTERRAIN (CA.100 M2), 5 SLAAPKAMERS EN EEN GROTE VRIJSTAANDE SCHUUR (CA. 300M2), RUSTIG GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 6.160 M2 EIGEN GROND OP EEN MOOIE VERKEERSLUWE LOCATIE AAN DE GELIEFDE MIDDELDIJK IN BARENDRECHT.

DIT OBJECT IS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR PAARDENLIEFHEBBERS, BEDRIJF AAN HUIS OF ALS WOON-WERK PAND. MOGELIJK OOK GESCHIKT TE MAKEN VOOR DUBBELE BEWONING. MET GOEDE PARKEERMOGELIJKHEID VOOR MEERDERE VOERTUIGEN, GUNSTIG GELEGEN NABIJ TRAMHALTE, NS-STATION, EN NABIJ OPRIT NAAR A-29, OP CA. 15 MINUTEN VAN HET CENTRUM VAN ROTTERDAM.

indeling onderhuis:

Garagedeur, souterrain met parkeermogelijkheid voor meerdere voertuigen, vaste trap naar de bijkeuken.

Indeling begane grond:

Entree, hal met vide, meterkast, garderobe, toiletruimte, toegang tot slaapkamer op de begane grond en badkamer op de begane grond met ligbad, douche en vaste wastafel. Voorts een grote bijkeuken met aansluitingen wasmachine/droger, lavet en deur naar achtertuin. Aangrenzend een dichte keuken voorzien van keukenblok in hoekopstelling. Aansluitend een ruime en lichte L-woonkamer met sfeervolle open haard, vaste kasten en grote raampartijen met aan de voor- en achterzijde een mooi blijvend vrij uitzicht.

1e Verdieping:

Ruime overloop met vide, toiletruimte en grote bergkast met opstelplaats Cv-ketel Vaillant HR-combi 2012. Voorts 4 ruime slaapkamers, mogelijkheid voor 5 slaapkamers, waarvan 2 met toegangsluik naar grote bergvliering.

Naast de woning een vrijstaande stenen schuur van ca. 15m x 20m, met eigen oprit, voorzien van een krachtstroom aansluiting 3 x 380V, die tevens tot het verkochte behoort. De woning met schuur is gelegen op een kavel groot 2.315 m2 met bestemming wonen. Achter de woning een aangrenzende kavel grond van 3.845 m2 tuingrond, met kavelsloot, huidige bestemming akkerbouw die tevens tot het verkochte behoort.

Deze woning is goed geïsoleerd en verkeert zowel inwendig als uitwendig in een keurige staat van onderhoud, de oplevering in overleg.
Kenmerken


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700
zoeken: op lijst   op kaart

 

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


0180 - 617191

 

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod