Te koop : Dorpsdijk 94 , 3161 CD Rhoon

€425.000 k.k.

Monumentale dijkwoning met 5 slaapkamers, bijgebouwen en garage, gelegen in het centrum van Rhoon.


Deze karakteristieke dijkwoning beschikt over de originele glas in lood ramen, andere mooie authentieke details en biedt een zee van ruimte. De naast de woning gelegen bijgebouwen zijn in de koop inbegrepen en hebben in het verleden dienst gedaan als bakkerij. Nu bijvoorbeeld geschikt te maken als garage of kantoor/bedrijfsruimte aan huis. Achter de woning op het zuid-westen een fijne binnentuin van ca. 120 m2.

Op de verdieping een ruime overloop die toegang biedt tot 5 grote slaapkamers en een badkamer met douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet. Ideaal gelegen op een perceel van 373 m2 eigen grond, midden in het oude centrum van Rhoon. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer (Metro om de hoek) en recreatiegebied De Oude Maas, bevinden zich op loopafstand.

Indeling begane grond:

Entree, centrale hal, toiletruimte en vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de linkerzijde een ruime woonkamer met mooie hoge plafonds en marmeren schouw, rechts een eetkamer met hoge plafonds en marmeren schouw. Aan de achterzijde een grote woonkeuken met eenvoudig keukenblok, deur naar kelder, deur naar de bedrijfsruimte en toegang tot de achtertuin. Fijne ommuurde en beschutte binnentuin op het Zuidwesten met groot deel van de dag zon. De bedrijfsruimte (voormalige bakkerij) beschikt gedeeltelijk over een zolderverdieping, aan de voorzijde over een deur naar de bakkerswinkel en en garagedeur.

1e Verdieping:

Ruime verloop met dakspanten in het zicht, toegang tot alle ruimtes. Voorts 5 ruime slaapkamers, allen met dakkapel en een eenvoudige badkamer met douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet.

De woning beschikt over centrale verwarming, Cv-ketel Remeha HR-combi 2012 en gedeeltelijk over dubbele beglazing.
Een uniek pand, gemeentelijk monument, te restaureren/moderniseren en zeer geschikt te maken als woon/werkpand, woon/winkelpand, dubbele bewoning, aanleunwoning enz.

Oplevering in overleg.

Kenmerken


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700
zoeken: op lijst   op kaart

 

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


0180 - 617191

 

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod