Te koop : Dorpsstraat 68 , 2992 BE Barendrecht

€589.000 k.k.


ALTIJD AL IN HET CENTRUM VAN BARENDRECHT WILLEN WONEN?
Hier staat dit prachtige 4-kamer appartement/penthouse te koop.
Alle voorzieningen zoals winkels, supermarkt, theater, markt en openbaar vervoer treft u op loopafstand. Een terrasje pakken in het historische oude centrum van Barendrecht behoord tot de mogelijkheden. Natuur en recreatie gebieden treft u in de nabije omgeving.
Dit schitterende appartement/penthouse (2007) beschikt over een imposante woonkamer met hoge nok, moderne open keuken die is voorzien van alle inbouwapparatuur, hardsteen werkbladen en elektrisch dakraam. Het gehele appartement is voorzien van een hoogwaardige Portugese natuurstenen vloer met vloerverwarming. In de ruime serviceruimte is plaats voor een was/droogcombinatie.
De woonkamer, met dubbele openslaande deuren, geeft direct toegang tot een ruim dakterras/patio van 6x4 meter voor een optimale BUITEN-BINNEN beleving en volledige privacy.
Verder beschikt dit appartement over 3 slaapkamers en een moderne ruime badkamer, airconditioning en waar nodig over buitenzonwering. De woning is goed geïsoleerd en verkeert in een uitstekende staat van onderhoud.

Indeling begane grond:
Centrale hal met bellenplateau, videofoon en lift naar parking en woonverdiepingen.

3e Woonlaag:
Entree, hal met meterkast, garderoberuimte en toiletruimte. De toiletruimte is voorzien van hoogwaardig sanitair. Voorts een centrale hal met enerzijds een imposante woonkamer met hoge nok, moderne open keuken en openslaande deuren naar het aangrenzende dakterras. Anderzijds 2 ruime slaapkamers (resp. ca. 12m2 en 25m2), de grootste met dubbele deuren naar dakterras, de moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel, vloerverwarming en 2e toilet. Voorts een vaste trap naar de extra verdieping met 3e slaap/logeerkamer.
In de onderbouw op straatniveau bevindt zich een ruime berging. In de ondergrondse parking, die bereikbaar is met een lift vanuit de centrale hal, bevinden zich twee privé parkeerplaatsen met garagedeur. Deze parkeerplaatsen bevinden zich in het afgesloten deel van de parkeergarage.
Het appartement is eventueel ook te koop zonder parkeerplaatsen. Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Het appartement/penthouse maakt deel uit van het kleinschalige VvE complex De Boom. De VvE is gezond en actief. De maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt 200 euro per maand.
Oplevering in overleg.Kenmerken


zoek in ons aanbod

         

Prijs:
 - €


            100         200         300         400         500         600         700
zoeken: op lijst   op kaart

 

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


0180 - 617191

 

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod