Aankoopmakelaar

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Op funda kun je zelfs snel laten uitrekenen of het huis van je keuze ook financieel haalbaar is. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is.
 
Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario's kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar van de NVM luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen.
Goede redenen om een aankoopmakelaar in de arm nemen
 
De aankoopmakelaar houdt zich aan de NVM-erecode, dat hij je duidelijk adviseert over de rol die hij heeft bij de transactie. Voor de aankoop van jouw droomhuis is het dus verstandig om je te laten bijstaan door een NVM-aankoopmakelaar. Oude huizen zijn geliefd, maar vertonen vaak ook mankementen. Als je geen bouwkundige bent, is het lastig om in te schatten welke maatregelen genomen moeten worden om het huis weer in goede staat te brengen. Een goede aankoopmakelaar kan vooraf al aardig inschatten welke investeringen je zult moeten doen.
 
Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen tijdens hun leven. Helaas is er niet altijd voldoende tijd om over zo'n grote beslissing na te denken en moet er vaak snel besloten worden, zeker als de markt schaars is. Pas op voor emotionele beslissingen. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Door een aankoopmakelaar voor je te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor een huis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is van het huis. Ook zal hij je wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die je aan het bod kunt koppelen.
 
Het is verstandig de koopovereenkomst die door de verkopende partij wordt opgesteld, goed te laten controleren door je aankoopmakelaar, voordat je ondertekent.
 
Het is niet eenvoudig een goede hypotheek af te sluiten. Er zijn immers zeer veel aanbieders met allemaal eigen voorwaarden en regeltjes. Je aankoopmakelaar kan je helpen door de bomen het bos weer te zien. Hij kan met zijn ervaring goed inschatten welke hypotheek in jouw situatie het beste is. Daardoor kun je op termijn veel geld besparen.Verkopen met NVM-makelaar

U wilt uw woning verkopen, maar u weet niet goed hoe u dit moet aanpakken? Voor de succesvolle verkoop van uw woning bent u bij een NVM-makelaar aan het juiste adres. Hij is altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. Daardoor kan hij u in een vrijblijvend gesprek van advies voorzien.
 
De NVM-verkoopmakelaar behartigt alleen úw belang. Daarbij spreekt u ook samen af welke vergoeding daar tegenover staat. Door duidelijke afspraken te maken, komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Het is belangrijk dat u een goede prijs voor uw woning vraagt. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom komt uw NVM-verkoopmakelaar eerst bij u thuis om de woning te inspecteren. Hij let dan onder andere op de ligging en de technische staat van uw woning.
 
De NVM-verkoopmakelaar meldt uw woning direct aan bij de NVM-database voor woonobjecten. Deze database is aangesloten op het NVM-netwerk. Hierdoor worden automatisch alle NVM-verkoopmakelaars meteen op de hoogte gesteld van uw aanbod. Uw woning wordt ook automatisch groot en uitgebreid met alle kenmerken op funda.nl geplaatst.
 
Uw NVM-verkoopmakelaar coördineert en begeleidt de bezichtigingen. Hij is de contactpersoon voor kandidaat-kopers. Zij kunnen bij hem terecht met al hun vragen. Voor de onderhandelingen kunt u ook vertrouwen op uw NVM-verkoopmakelaar. Door zijn ervaring weet hij niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen.
 
Wanneer u en de koper overeenstemming bereiken over de prijs, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd.  Als alle handtekeningen zijn gezet, is de koopovereenkomst gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dat moment heeft hij nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin hij alsnog van de aankoop kan afzien. Eveneens kan het koopcontract nog ontbonden worden op basis van de ontbindende voorwaarden die erin staan.
 
De ondertekende koopakte en alle relevante stukken gaan naar de notaris. Zodra de notaris de koopakte heeft ontvangen, stelt hij een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Een aantal dagen voor de levering krijgt u van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening.
 
Controleer altijd samen met uw NVM-verkoopmakelaar of de gegevens hierop kloppen. Houd er daarnaast rekening mee dat de koper het recht heeft vóór levering uw woning te inspecteren om te zien of alles in de afgesproken staat wordt achtergelaten. Op de dag van levering gaat u met uw NVM-verkoopmakelaar naar de notaris. U bent officieel geen eigenaar meer van de woning wanneer u de akte van levering bij de notaris hebt ondertekend en deze is ingeschreven bij het Kadaster.Taxaties

Onze taxaties worden algemeen geaccepteerd.

De heer M. (Marien) Huijgen is ingeschreven als Registermakelaar-taxateur onroerende zaken bij de Stichting VastgoedCert in de kamer Wonen/MKB.

De onafhankelijke taxateur heeft de kennis in huis om de juiste objectieve waarde vast te stellen voor het door de opdrachtgever aangegeven concrete doel.

Taxaties kunnen o.a. noodzakelijk zijn voor:
 

  • financiering/nationale hypotheekgarantie
  • aankoop of verkoop
  • overdracht binnen de familiesfeer
  • vaststelling van de waarde voor de belastingdienst
  • onteigening
  • herbouwwaarde voor de verzekering
  • huurwaarde bij verhuur
In spotlight

ExclusiveVilla - Barendrecht
Te koop : Van Beethovensingel 8 , 2992PA Barendrecht
€960.000 k.k.

RIANTE VRIJSTAANDE VILLA MET VRIJSTAANDE GARAGE, IDEAAL GELEGEN AAN EEN RUSTIGE WEG IN DE GELIEFDE WIJK NIEUWELAND. DE WONING IS GROTENDEELS ONDERKELDERD, ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER, PARK EN NATUUR- EN RECREATIEGEBIEDEN BEVINDEN ZICH OP KORTE AFSTAND. ONDER ARCHITECTUUR GEBOUWD, ABSOLUTE TOPKWALITEIT, EEN PLAATJE VAN EEN HUIS MET MOOI LEIEN DAK, EEN MOOI BREED EN GROOT PERCEEL EIGEN GROND MET OPRIT, SIERPOORT NAAR GARAGE, 5 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN GROND EN EEN HEERLIJKE EN FRAAI AANGELEGDE ACHTERTUIN OP HET ZUIDWESTEN. Indeling begane grond: Entree, ruime ontvangsthal met 2x dubbele deuren en vide, garderobe, deur naar kelderruimte, toiletruimte, meterkast en vaste trap naar 1 verdieping. Voorts dubbele deuren naar de riante woonkamer met natuurstenen vloeren voorzien van vloerverwarming. Aan de voorzijde een toog naar de moderne open keuken (ca. 6m x 3,6m) met openslaande deuren naar voortuin, Siematic keuken met natuurstenen werkbladen en alle benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur, aangrenzend een praktische bijkeuken met aansluitingen wasmachine/droger en proviandkast. Aan de achterzijde een zeer ruime en sfeervolle living met mooie marmeren schouw, een ronde erker en 2x dubbele openslaande deuren naar de fijne achtertuin op het zuiden en westen. De achtertuin beschikt over een onderheid terras, mooie siergazons, volwassen beplantingen en borders, een jacuzzi en volledige privacy. In de achtertuin tevens een mooie vrijstaande garage in de stijl van het huis, met bergzolder, elektriciteit, verwarming en stromend water. 1e Verdieping: Overloop, 4 ruime slaapkamers, de hoofdslaapkamer met meerdere schuifdeurkasten, deur naar balkon en toiletruimte ensuite, voorts een moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel, toilet en bidet. Vaste trap naar 2e verdieping. 2e Verdieping: Overloop met technische installatie, Cv-ketel en mechanische ventilatie, mogelijkheid voor een 5e slaap- /logeerkamer. De woning is goed geïsoleerd, uitstekend onderhouden en beschikt waar nodig over zonwering en screens. Naast de woning een automatische toegangspoort naar de garage met spouwmuren (inwendig ca. 7,4m x 3,7m) en sectionaldeur. Onder de woning een grote en kurkdroge kelder op goede stahoogte (ca. 65m2) geschikt voor diverse doeleinden zoals biljartkamer en thuisbioscoop. Oplevering in overleg.


SingleFamilyDwelling - Barendrecht
Te koop : Gebroken Meeldijk 43 , 2991VB Barendrecht
€242.500 k.k.

SFEERVOLLE 30-ER JAREN 2/1KAPWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EEN FIJNE TUIN MET HOUTEN BERGING, GELEGEN OP EEN MOOIE RUSTIGE LOCATIE OP EEN KAVEL VAN 125 METER GROND, OP KORTE AFSTAND VAN ALLE BENODIGDE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, HET NS-STATION EN WANDEL- EN NATUURGEBIEDEN. Indeling begane grond: Entree, hal met vaste trap naar 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. Ruime en lichte woonkamer met mooie tegelvloer, balkenplafonds en sfeervolle open haard, aansluitend een doorloop naar de keuken met eenvoudig keukenblok, Cv-kast met Cv-ketel Vaillant HR-combi 2016, 2 deuren naar de badkamer en de toiletruimte en buitendeur naar de achtertuin. In de achtertuin, grenzend aan de badkamer een houten berging met geïsoleerde kast met aansluitingen wasmachine/droger, een werkbank en ruimte voor fietsenstalling. De tuin is ca. 17 meter diep en ca. 3,5 meter breed, netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd, met goede zonligging en met voldoende privacy. 1e Verdieping: Overloop met vlizotrap naar bergzolder, aan de voorzijde een ruime hoofdslaapkamer met dakkapel en grote bergkast, aan de achterzijde een 2e slaapkamer met Velux dakraam en een kleinere 3e slaapkamer. Deze knusse en sfeervolle woning beschikt over eenvoudige keuken en sanitair, dubbele beglazing, geïsoleerd dak en verkeert in een keurige staat van onderhoud. Kavel belast met erfpacht, er wordt geen canon in rekening gebracht. Oplevering in overleg.


SemiBungalow - Zwijndrecht
Te koop : Langeweg 464 , 3335LG Zwijndrecht
€549.000 k.k.

RIANTE VRIJSTAANDE BUNGALOW MET BIJGEBOUWEN, RUSTIG GELEGEN OP EEN SCHITTERENDE LOCATIE GRENZEND AAN NATUURGEBIED "HET WAALBOS", OP EEN KAVEL VAN MAAR LIEFST 2.495 M2 EIGEN GROND. DEZE ZOGENAAMDE PLATTELANDSWONING IS MOOI VRIJ GELEGEN IN DE POLDER TUSSEN DE DORPEN HEERJANSDAM EN ZWIJNDRECHT, ALLE BENODIGDE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (NS-STATION) BEVINDEN ZICH OP KORTE AFSTAND. Indeling begane grond: Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje. Ruime en lichte woonkamer met grote raampartijen, sfeervolle open haard en prachtig vrij uitzicht over polder, tuinbouwgebied en natuurgebied. Afzonderlijke nette keuken met koelkast, vaatwasser, magnetron en 4-pits gaskookplaat met afzuigkap. Aangrenzend een praktische bijkeuken met vlizotrap naar zolderverdieping met mogelijkheid voor extra slaapkamers. Verder op de begane grond nog 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met douchecabine en badkamermeubel. Vanuit de woonkamer en vanuit de bijkeuken toegang tot de heerlijke en fraai aangelegde achtertuin op het zuiden. Op de kavel verder een betonnen loods met golfplaten dak (ca. 150m2) en een houten duivenhok (ca. 25 m2). Een eigen oprit aan de voorzijde met parkeerplaats voor meerdere voertuigen, een 2e oprit aan de westzijde van het perceel. De woonoppervlakte van deze woning kan worden vergroot door op de 1e verdieping meer slaapkamers te realiseren. De woning is goed geïsoleerd, grotendeels voorzien van dubbele beglazing, waar nodig voorzien van elektrisch bedienbare zonwering en verkeert in een goede staat van onderhoud. Een ideaal object voor mensen die van rust en ruimte houden, tevens zeer geschikt voor bedrijf of praktijk aan huis. Belt u ons gerust voor het maken van een afspraak. Oplevering in overleg.


SingleFamilyDwelling - Barendrecht
Te koop : Noldijk 206 , 2991VM Barendrecht
€569.000 k.k.

RIANTE 2/1KAPWONING MET 5 SLAAPKAMERS, GARAGE MET EIGEN OPRIT, MET VOORTUIN, ZIJTUIN EN FIJNE ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN, FRAAI AANGELEGD MET MOOIE BESTRATING, PADEN EN DIVERSE ZITJES, GEHEEL OMSLOTEN, VEEL GROEN EN VOLDOENDE PRIVACY. GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN 293M2 EIGEN GROND, OP EEN MOOIE LOCATIE AAN EEN RUSTIGE WEG EN MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (NS-STATION) IN DE NABIJHEID. HET NATUUR- EN RECREATIEGEBIED "DE OUDE MAAS" EN DE NIEUW AANGELEGDE “ZUIDPOLDER MET DE KLEINE DUIKER” ZIJN UW BUREN. Indeling begane grond: Entree, ruime hal met garderobe, meterkast, deur naar de inpandige garage en vaste hardhouten trap naar 1e verdieping. Hier bevindt zich een nieuwe toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Door de moderne glas-in-lood deur bereikt u de woonkamer/keuken. Aan de voorzijde is de keuken gesitueerd. Dit is een recent geplaatste prachtige handgemaakte landelijke keuken van de Firma De Zeug met hardstenen werkbladen, een Frans fornuis van “Lacanche”: met 4 pitten en een wokbrander/sudderplaat met 2 ovens en schouw alsmede een koelvries-combinatie van Liebherr. Het wasgedeelte is voorzien van een grote keramische wasbak van Shaws met luxe kraan (Perrin and Rowe) met handdouche en close-in boiler van 20 liter. Voorts aan de achterzijde een ruime en sfeervolle woonkamer van 8,00m breed met ruim zitgedeelte met een erker van 3 meter en een eetgedeelte met openslaande deuren naar de achtertuin op het zuiden. De gehele benedenverdieping is uitgevoerd met hoogwaardige natuursteen (Bourgondische dallen). 1e Verdieping: Grote overloop met vaste trap naar 2e verdieping, voorzien van berging onder de trap. Er bevinden zich hier 4 ruime slaapkamers, alle met dakkapellen. De masterbedroom is royaal en voorzien van bijna 4 meter op maat gemaakte inbouwkasten. Een nieuwe badkamer uitgevoerd met hoogwaardige materialen (Duravit, Laufen, Duscholux en Hotbath) met ligbad 180x80cm, douchecabine van 120cm x 100cm met inbouwkranen, regendouche en glazen draaideur, dubbel badkamermeubel met wandkranen en 2e wandcloset. Deze verdieping is recent vrijwel geheel voorzien van warme vloerbedekking. 2e Verdieping: Ruime 5e slaapkamer met 2 Velux dakramen, met veel bergruimte en recent voorzien van laminaat. Daarachter een grote bergzolder met tevens de technische ruimte met de Cv-ketel Remeha HR CW5 uit 2011. Aansluitingen wasmachine/droger en de mechanische ventilatie. Garage/inpandige berging: De inpandige, verwarmde garage wordt thans gebruikt als berging en bijkeuken en beschikt over een keuken met 2e koelkast, gootsteen met close-in boiler. Hier bevindt zich een deur naar de zijtuin en grote dubbele hardhouten deuren vormen de verbinding naar de voorzijde/garagepad. Algemeen: Deze woning is goed geïsoleerd. De achterzijde is beneden en boven voorzien van markiezen en screens. De openslaande deuren hebben aan een dubbel rolhor en de zijdeur in de garage is voorzien van een hordeur. Aan de zijkant van de woning zijn de slaapkamers boven eveneens voorzien van screens, welke tevens als hor fungeren. De masterbedroom is voorzien van een apart rolhor. De woning is in 2015 geheel binnen en in 2016 geheel buiten geschilderd met hoogwaardige verf van Farrow & Ball. Alle wanden zijn gestuukt, geschilderd en een enkele voorzien van behang. De woning heeft een alarminstallatie met doorschakeling en een keurmerk beveiliging. De gehele woning bevindt zich in een uitstekende staat van onderhoud. Mooi rustig en landelijk wonen op 15 minuten van het centrum van Rotterdam. Oplevering in overleg.


SingleFamilyDwelling - Rotterdam
Te koop : Kleiweg 150 , 3051SH Rotterdam
€289.000 k.k.

AANGEBODEN WOON-/WINKELPAND IN KLEIWEGKWARTIER, UNIEK OBJECT, GELEGEN OP EIGEN GROND, THANS IN GEBRUIK ALS SCHOONHEIDSSTUDIO MET EIGEN ENTREE, RUIME 2-LAAGSE BOVENWONING MET EIGEN ENTREE, DAKTERRAS OP ZUIDEN EN 2 SLAAPKAMERS. Indeling begane grond: Dubbele separate entree, naar winkel en naar woning. De winkelruimte (ca. 45m2) met eigen entree, is sedert jaar en dag in gebruik als schoonheidssalon, maar tevens geschikt voor vele andere doeleinden. De salon beschikt over een keurige ontvangstruimte met balie, 2 behandelruimtes, een eigen keukenblokje en een toiletruimte. 1e Verdieping: Entree, ruime woonkamer met aan voorzijde een ruim zitgedeelte, centraal de sfeervolle open haard, vaste trap met trapkast naar 2e verdieping. Aan de achterzijde een ruim eetgedeelte met een moderne open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Openslaande deur naar fijn zonneterras op het zuiden (ca. 5,2 x 2,5m). De gehele verdieping is voorzien van hoogwaardige laminaatvloer. 2e Verdieping: Overloop, 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douchescherm, badkamermeubel en 2e toilet. In de badkamer ook de aansluitingen wasmachine/droger netjes ingebouwd. Dit unieke object is uitstekend onderhouden, Cv-ketel HR-combi 2004, goed geïsoleerd en beschikt over dubbele beglazing. Gelegen op uitstekende locatie in het geliefde Kleiwegkwartier te Rotterdam. Alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, recreatie- en wandelgebieden bevinden zich op loopafstand. Oplevering in overleg.


SingleFamilyDwelling - Barendrecht
Verkocht | onder voorbehoud : Oranjestraat 17 , 2991CK Barendrecht
€325.000 k.k.

RUIME 2/1 KAP WONING MET GARAGE EN DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZUIDEN, GELEGEN OP RUSTIGE LOCATIE IN DE GELIEFDE ORANJEWIJK. MET EEN KLEIN BEETJE AANDACHT KAN HET ECHT EEN PLAATJE VAN EEN WONING WORDEN, IN EEN KINDVRIENDELIJKE WIJK, MET ALLE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (NS-STATION) LETTERLIJK OM DE HOEK. Indeling begane grond: Entree, hal met meterkast en garderobe, toiletruimte met toilet en fonteintje, vaste trap naar 1e verdieping en onder de trap een praktische kelder/kast. Ruime en lichte woonkamer met sfeervolle open haard, dichte keuken met koelkast, vrieskast, 1,5 spoelbak met Quooker, 4-pits gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de keuken deur naar fijne ca. 15 meter diepe achtertuin op het zuiden. Naast de woning een diepe oprit naar de garage, in de achtertuin bevinden zich een houten prieel en daarachter een houten blokhut. 1e Verdieping: Overloop met trap naar 2e verdieping, voorts 3 ruime slaapkamers, waarvan 1 met balkon, en een geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en 2e toilet. 2e Verdieping: Voorzolder met opstelplaats CV-ketel Nefit HR-combi 2010, bergzolder op stahoogte, 4e slaapkamer met dakkapel. Deze woning is netjes onderhouden, beschikt op de begane grond over dubbele beglazing en zonwering. Diepe oprit naar de garage met parkeerplaats voor 2 auto's op eigen grond. Fijne diepe achtertuin op het zuiden met veel privacy, voorzien van 2 houten blokhutten achter de garage. Oplevering in overleg.


DykeHouse - Rhoon
Te koop : Dorpsdijk 94 , 3161CD Rhoon
€425.000 k.k.

Deze karakteristieke dijkwoning beschikt over de originele glas in lood ramen, andere mooie authentieke details en biedt een zee van ruimte. De naast de woning gelegen bijgebouwen zijn in de koop inbegrepen en hebben in het verleden dienst gedaan als bakkerij. Nu bijvoorbeeld geschikt te maken als garage of kantoor/bedrijfsruimte aan huis. Achter de woning op het zuid-westen een fijne binnentuin van ca. 120 m2. Op de verdieping een ruime overloop die toegang biedt tot 5 grote slaapkamers en een badkamer met douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet. Ideaal gelegen op een perceel van 373 m2 eigen grond, midden in het oude centrum van Rhoon. Alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer (Metro om de hoek) en recreatiegebied De Oude Maas, bevinden zich op loopafstand. Indeling begane grond: Entree, centrale hal, toiletruimte en vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de linkerzijde een ruime woonkamer met mooie hoge plafonds en marmeren schouw, rechts een eetkamer met hoge plafonds en marmeren schouw. Aan de achterzijde een grote woonkeuken met eenvoudig keukenblok, deur naar kelder, deur naar de bedrijfsruimte en toegang tot de achtertuin. Fijne ommuurde en beschutte binnentuin op het Zuidwesten met groot deel van de dag zon. De bedrijfsruimte (voormalige bakkerij) beschikt gedeeltelijk over een zolderverdieping, aan de voorzijde over een deur naar de bakkerswinkel en en garagedeur. 1e Verdieping: Ruime verloop met dakspanten in het zicht, toegang tot alle ruimtes. Voorts 5 ruime slaapkamers, allen met dakkapel en een eenvoudige badkamer met douchecabine, vaste wastafel en 2e toilet. De woning beschikt over centrale verwarming, Cv-ketel Remeha HR-combi 2012 en gedeeltelijk over dubbele beglazing. Een uniek pand, gemeentelijk monument, te restaureren/moderniseren en zeer geschikt te maken als woon/werkpand, woon/winkelpand, dubbele bewoning, aanleunwoning enz. Oplevering in overleg.


Villa - Heerjansdam
Te koop : De Gors 3 , 2995XT Heerjansdam
€639.000 k.k.

MODERNE VRIJSTAANDE VILLA MET 6 SLAAPKAMERS, GARAGE MET EIGEN OPRIT, FRAAI AANGELEGDE TUIN RONDOM, RUSTIG GELEGEN OP EEN KAVEL VAN 412 M2 EIGEN GROND, OP EEN STEENWORP VAN BARENDRECHT, EN NABIJ HET GEZELLIGE CENTRUM VAN HEERJANSDAM. IN RECENT ONTWIKKELDE KLEINSCHALIGE WOONWIJK, MET ALLE BENODIGDE VOORZIENINGEN ZOALS WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER (BUSHALTE EN NS-STATION BARENDRECHT), UITGEBREIDE WANDEL- EN RECREATIEGEBIEDEN ''DE OUDE MAAS" EN "DE CARNISSE EN RHOONSE GRIENDEN" OP KORTE AFSTAND. Indeling begane grond: Entree, ruime hal met deur naar inpandige garage, garderobe, meterkast, toiletruimte en vaste trap naar 1e verdieping. Brede dubbele deuren bieden toegang tot een mooie lichte woonkamer met aan de voorzijde een ruim zitgedeelte met sfeervolle erker en dubbele openslaande deuren naar de zijtuin met overkapping, centraal het eetgedeelte met aangrenzend een moderne keuken voorzien van kookeiland, eetbar, apparatenwand voorzien van alle benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur en dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de keuken toegang tot een praktische bijkeuken en een ruime inpandige berging met loopdeur naar achtertuin. De gehele benedenverdieping is uitgevoerd met mooie lichte tegelvloer voorzien van vloerverwarming. De fijne diepe en brede achtertuin met veel privacy is onderhoudsvriendelijk aangelegd, beschikt over een mooie tuinmuur, diverse terrassen en zitjes, gazons en een sfeervolle overkapping. 1e Verdieping: Brede overloop met afzonderlijke toiletruimte en vaste trap naar 2e verdieping. Voorts 4 ruime slaapkamers, de hoofdslaapkamer met Frans balkon en inloopkast, de 2e slaapkamer met badkamermeubel en aansluitingen wasmachine/droger. Moderne badkamer met ligbad en Jacuzzi, douchecabine en dubbele vaste wastafel, designradiator en Velux dakraam . 2e Verdieping: Ruime zolderverdieping met 5e en 6e slaapkamer en veel bergruimte. Deze woning is uitstekend geïsoleerd, energielabel A, en verkeert ook in een uitstekende staat van onderhoud. Oplevering in overleg.


Bungalow - Barendrecht
Te koop : Talmaweg 31 , 2992AC Barendrecht
€375.000 k.k.

VRIJSTAANDE BUNGALOW MET 3 SLAAPKAMERS, EEN INPANDIGE BERGING/GARAGE EN EEN TUIN RONDOM, RUSTIG GELEGEN OP EEN KAVEL VAN 430 M2 EIGEN GROND EN OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN BARENDRECHT. Deze ruime bungalow (basismaten 12m x 16m) beschikt over 3 slaapkamers, 4 slaapkamers is eenvoudig mogelijk, een kantoorruimte, een tuin rondom, met garage/berging en parkeerplaats op eigen grond. Gelegen aan een verkeersluw hofje zonder doorgaand verkeer, en met alle voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en het centrum van Barendrecht op loopafstand. Indeling: Entree, ruime hal met garderobe en meterkast. Vanuit de hal toegang tot enerzijds een slaapkamer, anderzijds een keuken met keukenblok in hoekopstelling met kunststof werkblad en voorzien van inbouwapparatuur. Voorts een ruime woonkamer (ca. 30 m2) met loopdeur naar beschutte achtertuin met zonneterras op het zuiden. Vanuit de woonkamer toegang tot een tussenhal. Vanuit deze hal toegang tot 2 ruime slaapkamers, beiden voorzien van rolluiken en toegang tot een ruime badkamer met aansluitingen wasmachine/droger, ligbad, douche en vaste wastafel. Vanuit de tussenhal ook toegang tot een kantoorruimte (ca. 12m2). Vanuit de kantoorruimte toegang tot de garage/berging met CV-kast en dubbele garagedeur. Achter de kantoorruimte nog een ruimte van ca. 30 m2 met hier een gang met 2e toilet, 2e douche en grote inpandige berging van ca. 15m2. De woning beschikt over een recent vernieuwd en goed geïsoleerd plat dak, aluminium en kunststof kozijnen, grotendeels dubbele beglazing en waar nodig over rolluiken, screens en zonwering. Thans is de tuin gedeeltelijk in gebruik als opslag voor bouwmaterialen. De verkoper draagt zorg dat deze bouwmaterialen ten tijde van de overdracht zijn opgeruimd. Oplevering in overleg.


Flat_Unspecified - Barendrecht
Te koop : Dorpsstraat 68 , 2992BE Barendrecht
€589.000 k.k.

RIANT 4-KAMER-APPARTEMENT/PENTHOUSE MET 3 SLAAPKAMERS, EEN RUIM DAKTERRAS EN 2 PARKEERPLAATSEN IN DE ONDERBOUW, GELEGEN OP EEN PRACHTIGE ZICHTLOCATIE IN HET GEZELLIGE OUDE CENTRUM VAN BARENDRECHT. Vanuit deze woning kunt u genieten van een prachtig en altijd levendig uitzicht over het Gemeentehuis plein, theater Het Kruispunt en de Barendrechtseweg. Alle voorzieningen zoals winkels, theater, markt en openbaar vervoer treft u op loopafstand, natuur- en recreatiegebieden treft u in de nabije omgeving. Dit schitterende appartement (2007) beschikt over een moderne keuken met hardstenen werkbladen en alle benodigde hoogwaardige inbouwapparatuur, mooie Portugees natuurstenen vloeren voorzien van vloerverwarming, 2 slaapkamers en een moderne badkamer. Voorts een vaste trap naar open zolderruimte met Velux dakraam en 3e slaap/logeerkamer. Indeling begane grond: Centrale entree met brievenbussen, bellentableau, videofoon, trappenhuis en lift naar parking en woonverdiepingen. 3e Woonlaag: Entree, hal met meterkast, garderobe en toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Voorts een centrale hal met enerzijds de de imposante woonkamer met hoge nok, moderne open keuken en openslaande deuren naar aangrenzend dakterras. Anderzijds 2 ruime slaapkamers (resp. ca. 12m2 en 25m2), de moderne badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, voorts een vaste trap naar extra verdieping met 3e slaap/logeerkamer. In de onderbouw op straatniveau bevindt zich een ruime fietsenberging. In de ondergrondse parking bevinden zich 2 privé parkeerplaatsen die tot het verkochte behoren. Het appartement maakt deel uit van het kleinschalige VvE complex De Boom. De VvE is actief en gezond, de maandelijkse bijdrage aan de VvE bedraagt € 200,- per maand. Dit appartement beschikt over een vloeroppervlakte van ca. 200 m2, over airconditioning en waar nodig over buiten zonwering en screens. Deze woning is zeer goed geïsoleerd en verkeert zowel inwendig als uitwendig in een uitstekende staat van onderhoud. Oplevering in overleg.


 

Afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek of waardebepaling van uw woning


0180 - 617191

 

Blijf op de hoogte van ons nieuwste aanbod